AAB

Bezetting

Reeds 20 jaar is AAB NV één van de toonaangevende bedrijven in het Antwerpse als het gaat om bezettingswerken.

Bezetting ook wel bepleistering/gipspleister genoemd, geeft vorm aan uw meest uitdagende droomproject. Of u nu kiest voor gebogen, rechte of hoekige volumes, u kunt uw verbeelding de vrije loop laten. Gipspleister biedt een speelterrein voor decoratieve ideeën en vormt een ideale ondergrond voor allerlei afwerkingsmaterialen.

Door de plasticiteit van gips leent het zich immers tot grote flexibiliteit bij het ontwerp en stelt het u in staat om uw meest originele dromen te verwezenlijken. Naast de plasticiteit, biedt gips u nog heel wat voordelen, zo geeft het de ondergrond een warmere look, draagt het bij tot een betere luchtdichtheid en vochtbalans in bewoonbare ruimtes, is het brandwerend en slijtvast en doet het niet onder in vochtige ruimtes voor privégebruik (keuken, badkamer). Gips is bijgevolg ideaal voor druk bezochte ruimtes en kan toegepast worden bij zowel renovaties als nieuwbouw.

Bezettingswerken binnen

Bij AAB NV kunt u steeds als particulier of als bedrijf vertrouwen op vakmensen met jarenlange ervaring voor het bezetten van binnenmuren, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw:

  • Bezetten van muren
  • Bezetten van plafonds
  • Cementeren van muren
  • Stucanet en Gyplat

 

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties

AAB Bezetting Borsbeek

Bezettingswerken buiten

AAB NV is al meer dan 20 jaar een toonaangevend bedrijf in de bouwwereld. Ook voor het bezetten van buitengevels kan u rekenen op onze expertise:

  • Gevelbezetting met sierpleister met of zonder isolatie
  • Cementeren van gevels

 

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties!

Hebt u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan klaar om u het beste van het beste aan te bieden.